Tee se itse

Sähkoistysarjan asennus on sähköjen puolesta yksinkertaista ja suoraviivaista. Liittimet on värikoodattu ja niissä on nuolet kohdistamista varten. Kontrolleri piiloutuu tavaratelineakun yhteydessä omaan koteloonsa. Runkoakun kanssa kontrollerin voi laittaa laukkuun: satulan alle, runkoputkeen, koteloon tai etulaukkuun.

Näyttöjä on kolmea erilaista mallia. Malli valitaan vaihdevipujen ja jarrujen mukaan.

Moottorin asennus on myös suoraviivainen. Siinä pitää varmistaa, että moottorin akseli menee haarukan loviin pohjaan asti. Vanteen pitää pyöriä vapaasti haarukassa niin, ettei se ota kiinni haarukkaan. Tämä onnistuu prikoilla säätämällä.

Poljintunnistimia on kolmenlaisia.

Helpoin on halkaistavan magneettilevyn asennus. Siinä myös anturin asennus on yksinkertainen. Anturi kiinnitetään runkoon ja säädetään magneettilevystä muutaman mm etäisyydelle.

Joissain pyörissä siistein ratkaisu on asentaa anturi keskiön kiristysosan alle. Osassa pitää tällöin olla huuli, jonka taakse anturin panta kiinnittyy. Tässä vaihtoehdossa pitää olla kaksi erikoistyökalua: kammen ulosvetäjä ja keskiötyökalu.

Hollowtec keskiöissä magneetti kiinnittyy kammen eturattaisiin. Anturi asennetaan keskiölaakerin alle pyörän runkoa vasten. Tähän tarvitaan oma keskiötyökalunsa.

Asenna magneettilevy niin, että nuolet osoittavat pyörimissuuntaan.
Asenna akseli niin, että johto lähtee alaspäin. Ja tee johtoon mutka. Näin vesi ei valu moottoriin.

kytkennät

Taita virtajohto kontrollerin päälle. Kiepauta johdot kuvan mukaisesti ja laita toisella kädellä kansi paikoilleen.