Moottorit

Sähköpyörän moottoreita löytyy joka vannekoossa, eteen ja taakse. Levyjarruille, vannejarruille ja rullajarruille. Moottorit ovat CE-hyväksyttyjä nimellisteholtaan 250 wattisia – maksimiteho 15A kontrollerilla luokkaa 450W. Moottorit ovat hiilettömiä ja harjattomia, joten ne ovat huoltovapaita. 90% moottoreista asennetaan eteen. Se on yksinkertaisin ja toimivin.

Meidän sarjan moottorit eivät ryntäile, eivätkä kiihdytä hallitsemattomasti. Lähdöt ovat pehmeitä ja moottorin veto kasvaa tasaisesti. Moottori ei jarruta ilman sähköjä polkiessa – moottorissa on vapaaratas.

Digitaalinäytössä on ajotietokone: matkamittari, matka-aika, trippimittari, trippiaika, maksiminopeus, keskinopeus. Isossa näytössä lisäksi lämpötila ja tehonäyttö. Avustustasoja on viisi ja ne ovat tehotasoja, joten avustuksen pystyy säätämään juuri sopivaksi tilanteessa kuin tilanteessa. Aidot tehotasot myös pidentävät kantamaa, koska ei tule ”poljettua tyhjää” vaan sopivalla tasolla. Tehotasot perus 15A kontrollerilla: 50W, 100W, 150W, 250W ja 400W.